Maasbracht – Waterscouting ‘De Oude Tip’ houdt op zaterdag 21 september 2019 een kofferbakverkoop.

Deze vindt plaats op het terrein van de waterscouting aan de bunkerhaven in Maasbracht (onderaan de sluis) .

Van 9.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom om te snuffelen tussen allerlei spulletjes die vanuit de kofferbak verkocht worden terwijl uw kinderen vrijblijvend kennis kunnen maken met activiteiten van de waterscouting.

De entree bedraagt € 1,00 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar is de entree gratis. De opbrengst komt ten goede aan de waterscouting.

Uiteraard kunt u ook zelf spulletjes komen verkopen op de kofferbakverkoop! Indien u zelf wilt deelnemen dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier. Hier zal ook verdere informatie voor de verkopers te vinden zijn.

Vragen? Mail dan naar info@waterscoutingdeoudetip.nl