Rens Lagerweij - Schipper

Ik ben Rens Lagerweij, en ben in 2006 als brave dolfijn een keertje wezen kijken hier op scouting en daarna blijven plakken. Binnen scouting bekleedt ik de functie van zeeverkenners schipper.
Qua scouting activiteiten ben ik altijd graag bezig met het varen en de bijbehorende bootjes. Denk hierbij aan het zeilen, roeien, wrikken, buitenboordmotoren en het varen met onze sleper "de Stroom" en soms ook met het wachtschip de 'Vertrouwen'. Verder vind ik het leuk om wat te klussen, maar ook om me bezig te houden met sommige organisatorische zaken.

De afgelopen jaren is 'De Oude Tip' in meerdere opzichten behoorlijk gegroeid . Het ledenaantal is toegenomen, de voorzieningen op en rond de vloot zijn verbeterd, en we hebben een momenteel een redelijk ruime stafbezetting met voldoende kennis en enthousiasme in huis om de activiteiten weer naar een nieuw niveau te trekken!
Ik hoop dat we dit de komende jaren met z’n allen mogen voortzetten en dat wij vanuit de staf voor de jeugdleden, en onder elkaar, er nog een hele mooie tijd van gaan maken!

Wietse Reijnen

Ik ben wietse reijnen geboren op 6 april 1997 en al meer dan 16 jaar lid bij de Oude Tip. Ik ben nu 6 jaar verkennersstaf en doe voornamelijk veel met het zeilen, kampvuur en rauwdouwen met de kids. Ik hoop hier dan ook nog lang mee door te kunnen gaan. Verder heb ik zelf nog als ambities om mijn Stroom papieren te halen en cwo 4, zodat ik de kids nog meer kan leren.
Buiten scouting speel ik graag bordspellen met vrienden en klus ik graag in mijn tuin, hierbij probeer ik zo zelfvoorzienend mogelijk te zijn.

Rian Verbunt

Hoi allemaal!

Mijn naam is Rian Verbunt en ik ben al sinds 2007 actief binnen waterscouting. Ik ben begonnen bij de dolfijnen en daarna stroomde ik door naar de zeeverkenners. Sinds 2016 ben ik begonnen met het staf draaien voor de zeeverkenners, dit doe ik nu nog met veel plezier! Ondanks dat ik het druk heb met werken haal ik nog veel plezier uit scouting en met de kids bezig zijn.

Samen met het stafteam en de zeeverkenners hoop ik er iedere zaterdag weer een leuke opkomst van te maken!

Scouting groetjes,
Rian Verbunt

Jasper Strijp

Hier komt nog iets

Jelle Reijnen

Mijn naam is Jelle Reijnen.

Ik zit al bij de D.O.T sinds 2007 als kleine dolfijn. Toen ik 15 was ben ik begonnen bij de dolfijnen als aspirantstaf. Dit heb ik 2 jaar gedaan en ben daarna staflid geworden van de zeeverkenners.
Ik houd me het meest bezig met het zeilen, roeien, wrikken en het onderhoud in de winter. Verder vindt ik het leuk om progamma’s te maken en natuurlijk een biertje doen met de rest van de staf als de kinderen er niet meer zijn. Mijn doel binnen scouting is om het zeilniveau omhoog te halen zodat we weer eens een of meerdere prijzen winnen bij de zwijntjesrace.

Anniko van Leeuwen

Heeeeee,

Mijn naam is Anniko. Ik ben begonnen als dolfijn op scouting, hierna ben ik doorgegaan naar de verkenners. 2 jaar geleden ben ik begonnen als staf voor de verkenners. Nog steeds kom ik met veel plezier naar scouting en vindt het leuk om de opkomsten te draaien. Na de middelbare school ben ik begonnen aan de opleiding gehandicaptenzorg niveau 4 op het Gilde in Roermond. Nu zit ik in mijn 3e en daarbij ook het laatste jaar. Ik ga het dit jaar dus erg druk krijgen met school en scouting maar we gaan er een heel mooi jaar van maken.

Scoutinggroetjes,

Anniko van Leeuwen

Ilse de Haas

Hoi!

Ik ben Ilse, ongeveer vijf jaar geleden ben ik op waterscouting gegaan, midden in het onderhoudsseizoen. Een paar jaar heb ik bij de zeeverkenners gezeten en daarna bij de wilde vaart. Als jeugdlid heb ik hele leuke kampen meegemaakt en zijn er vriendschappen voor het leven ontstaan. Sinds kort mag ik mijzelf staflid van de zeeverkenners noemen. Een nieuwe functie maar ik heb er heel veel zin in en ik weet zeker dat het heel gezellig wordt met zijn allen!

Op scouting vind ik het leuk om met onze sleepboot 'de Stroom' te varen. Ook vind ik het leuk om bezig te zijn met koken, het onderhoud aan de vletten en help ik graag waar het kan.